👈 فروشگاه فایل 👉

دانلود پاورپوینت با موضوع تجزيه و تحليل خطر وكنترل نقاط بحراني دربرنامه HACCP در تهيه شيريني رولت

ارتباط با ما

... دانلود ...

دانلود پاورپوینت با موضوع تجزيه و تحليل خطر وكنترل نقاط بحراني دربرنامه HACCP در تهيه شيريني رولت

دانلود پاورپوینت با موضوع تجزيه و تحليل خطر وكنترل نقاط بحراني دربرنامه HACCP در تهيه شيريني رولت،

در قالب ppt و در 13 اسلاید، قابل ویرایش.

بخشی از متن پاورپوینت:

دامنه تحقيقHACCPدر تهيه شيريني رولت:

دراين تحقيق اعضاي گروه كليه خطرات ميكروبي،شيميايي و فيزيكي را در تمام مراحل فرايند در نظر گرفته اند . خطرات ميكروبي شامل عوامل بيماريزا نظير سالمونلا و عوامل توليد كننده سم مانند استافيلوكوكوس اورئوس ، اشرشياكلي، خطرات شيميايي شامل رنگهاي شيميايي غير مجاز، جعبه هاي داراي روكش غيربهداشتي و افزودني هاي غير مجاز، خطرات فيزيكي شامل وجود ذرات خارجي مثل موي كارگران ، حشرات ، اجسام تيزو....

دراين تحقيق فقط شيريني رولت بررسي شده و ساير محصولاتي را كه فرايند مشابهي دارند در مرحله بعد به طرح اضافه خواهد شد. درمورد شيريني رولت تحقيق از مرحله دريافت و نگهداري مواد شروع شده وبا توجه به خطرات مربوط به خريد ، انتقال به منزل و مصرف تا مرحله مصرف ادامه خواهد يافت.

تشريح محصول و نوع كاربرد:

شيريني رولت محصولي غير منجمد و آماده مصرف است كه از تركيبات پاستوريزه و غيرپاستوريزه تشكيل شده است. شيرمصرفي بسته هاي 1 ليتري پاستوريزه بوده كه توسط وسيله نقليه سردخانه دار به كارگاه انتقال داده شد و قبل از فرآوري جوشانيده خواهد شد. آرد ، شكر، كره و مواد افزودني ديگر به همراه شير جوشيده سردشده مخلوط و فرايند حرارتي را درفر قنادي طي خواهد كرد.

خامه مصرفي ازنوع پاستوريزه بوده كه در شرايط انجماد از تأمين كننده تحويل گرفته شده و تا مرحله توليد نهايي هيچ فرايند حرارتي را نمي گذارند اين محصول بدون هيچگونه فرآوري توسط مصرف كنندگان بخصوص كودكان و خردسالان مصرف مي شود.

و . . .

*توضیحات: در این پاورپوینت کلیه اصول نگارشی رعایت شده است و برای بهتر فهماندن موضوع از تصاویر و اشکال استفاده شده است.

👇محصولات تصادفی👇

پاور پوینت ارشیابی توصیفی مبانی نظری و پیشینه تحقیق مفاهیم ترس از ارزیابی منفی (فصل دوم روانشناسی) پاورپوینت کف کاذب تحقیق سبک معماری باروک مقاله سیاست پولی